Dodano: 2006-12-02 14:03
Aby upamiętnić wypadek Uniontown, Pennsylvania:
"Tu leży ciało
Jonathana Krogulca,
który wcisnął gaz
zamiast hamulca".
:twisted:
Przychodzi zawsze nocą Porywa mnie przez sen To postać jest złych mocy Przerywa piękny sen Bezbronna jestem gdy Próbuje opętać mnie Więc nawet juz nie krzyczę Oddając mocy ciało swe.
Dodano: 2006-12-02 14:04
Harry Edsel Smith z Albany, stan Nowy Jork:
"Ur 1903 - Zm 1942
Spojrzał do szybu windy w górę,
by sprawdzić czy jedzie na dół. Faktycznie jechała".
:twisted:
Przychodzi zawsze nocą Porywa mnie przez sen To postać jest złych mocy Przerywa piękny sen Bezbronna jestem gdy Próbuje opętać mnie Więc nawet juz nie krzyczę Oddając mocy ciało swe.
Dodano: 2006-12-02 16:00
wchodzi chlopczyk do burdelu i ciagnie za sobo zdechla zabe na sznurku podchodzi do nigo mama burdelowa i pyta co ty tu robisz i dlaczego cigniesz za soba ta zabe.Chlopczyk wyciga duza sume pienidzy i mowi za to prosze mi dac dziewczyne, ktora ma wszystkie mozliwe choroby, mama burdelowa zdziwiona mowi za to mozesz miec zdrowa, piekna dziewczyne dlaczego ta z chorobami.Chlopczyk mowi zaraz to wytlumacze.Bo to jest tak ja sie przespie z ta chora dziewczyna pojde do domu niania, ktora mnie pilnuje i leci na mnia wkoncu sie ze mna przespi tata jak bedzie ja odwozic do domu to ja przeleci na tylnym siedzeniu, przyjdzie do domu i oczywiscie bedzie miec sex z mama, zeby byc wporzadku.Rano ojciec pojdzie do pracy przyjdzie mleczarz i jak zawsze bedzie miec sex z moja matka na stole w kuchni i widzi pani oto wlasnie chodzi, bo to ten skurwiel co przejechal maja zabe.